Онлайн обучение по ментална аритметика

Метод за развитие на концентрация, памет и въображение

Информацията на сайта ни е актуална. Следим ежедневно обстановката в страната и се съобразяваме с взетите от правителството решения.

Център Менталика разработи авторска програма за забавно и ефективно онлайн обучение. С помощта на 9 кратки видео урока, учениците ще навлязат в основните правила на смятане в събиране и изваждане в менталната аритметика. Освен динамичен подход в дистанционното обучение, децата ще бъдат обучавани от квалифициран треньор в 5-те интерактивни онлайн урока.

Курсът е подходящ за деца от 6г. до 12 г., които познават двуцифрените числа.

ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО:

 

30% по-евтино обучение от присъствения формат!

Девет авторски видеа с въведение в правилата за смятане.

 

Малки групи от 3-4 ученици.

Ежедневни 15-минутни домашни занимания в онлайн тренажор.

 

За всяко дете 🧮 ПОДАРЪК ПЕРСОНАЛНО СМЕТАЛО АБАК! 🧮

Възможност за допълнителен безплатен онлайн урок при необходимост.

 

Възможност за продължаване на обучението по ментална аритметика в оставащите 3 нива.

Какво ще може моето дете след края на курса?

След края на обучението Вашето дете ще може да смята на древното японско сметало абак с едноцифрени, двуцифрени и трицифрени числа. Ще придобие умения за смятане на т. нар, ментално или въображаемо сметало. Това ще му помогне да бъде по-концентрирано и да подхожда нестандартно към стандартни ситуации.

Вашето дете ще решава комплексни задачи изключително бързо. Това ще му помогне да обработва голям обем от информация в училище.

Курсът изгражда постоянство и самостоятелност в учебния процес!

100% възстановяване на сумата след първия въвеждащ урок.

Английски език Кid’s Box

Обучението по английски език е основано на методология на Кеймбридж за млади учащи на възраст от 6г. до 12г. Курсът изцяло покрива учебната програма за тестовете на английски език в Кеймбридж за млади ученици (YLE).

Психологически консултации

Консултациите за деца и възрастни с психотерапевт са начин за справяне с трудни житейски ситуации. Психологът ще даде на своите клиенти нужните загриженост, подкрепа и насоки, за да намерят най-доброто решение за себе си в този етап от живота си.

“Героите в теб”

Групата за развитие на емоционална интелигентност е защитено пространство, в което децата разбират какво става вътре в тях. „Героите в теб“ е проект на екип от психолози, в който подкрепяме децата да ценят своите индивидуални качества.

Вашите имена:

Имам интерес към: