fbpx

Онлайн обучение по ментална аритметика

Метод за развитие на концентрация, памет и въображение

Уроците по ментална аритметика се провеждат онлайн до промяна на пандемичната обстановка и свързаните с нея разпоредби. Нови онлайн групи стартират през януари 2021г.

Център Менталика разработи авторска програма за забавно и ефективно онлайн обучение. Децата ще се обучават от квалифициран треньор един път седмично в рамките на 50-минутен интерактивен онлайн урок. Освен това ще им бъдат предоставени кратки видео уроци, с помощта на които ще навлязат в основните правила в менталната аритметика.

Курсът е подходящ за деца от 6г. до 12 г., които познават двуцифрените числа.

Празничен пакет

Запишете Вашето дете до края на 2020г. и се възползвайте от нашите промоционални цени за първо ниво на обучението.

Грабнете 20% отстъпка от стандартната цена от 300лв. Празничният пакет е на стойност 240лв, за 10 учебни седмици. Таксата може да бъде внесена 2 вноски по 120лв.

Десет авторски видеа с въведение в правилата за смятане за самоподготовка.

Десет динамични онлайн урока в малка групи от 3-4 ученици.

Ежедневни 15-минутни домашни занимания в онлайн тренажор.

За всяко дете 🧮 ПОДАРЪК ПЕРСОНАЛНО СМЕТАЛО АБАК! 🧮

Възможност за допълнителен безплатен онлайн урок при необходимост.

Възможност за продължаване на обучението в оставащите 3 нива на събиране и изваждане в присъствена форма на обучение.

Какви умения ще придобие моето дете след края на курса?

След като завърши успешно първо ниво по ментална аритметика, Вашето дете ще може да смята на древното японско сметало абак с едноцифрени, двуцифрени и трицифрени числа. Ще придобие умения за смятане на т. нар. ментално или въображаемо сметало. Това ще му помогне да бъде по-концентрирано и да подхожда нестандартно към стандартни ситуации. 

Вашето дете ще може да решава комплексни задачи изключително бързо. Това ще му даде възможност лесно  да обработва голям обем от информация в училище. 

Курсът изгражда постоянство и самостоятелност в учебния процес!

10 учебни
седмици
240лв.
Сряда 17:00 – 18:00 18:00 – 19:00
Петък 17:00 – 18:00 18:00 – 19:00
Събота 14:30 – 15:30 15:30 – 16:30

100% възстановяване на сумата след първия въвеждащ урок.

Английски език Кid’s Box

Обучението по английски език е основано на методология на Кеймбридж за млади учащи на възраст от 6г. до 12г. Курсът изцяло покрива учебната програма за тестовете на английски език в Кеймбридж за млади ученици (YLE).

Психологически консултации

Консултациите за деца и възрастни с психотерапевт са начин за справяне с трудни житейски ситуации. Психологът ще даде на своите клиенти нужните загриженост, подкрепа и насоки, за да намерят най-доброто решение за себе си в този етап от живота си.

“Героите в теб”

Групата за развитие на емоционална интелигентност е защитено пространство, в което децата разбират какво става вътре в тях. „Героите в теб“ е проект на екип от психолози, в който подкрепяме децата да ценят своите индивидуални качества.