fbpx

Кристина Динева, майка на Явор, 7г.

Харесва ми разнообразието от занимания, отношението към децата, индивидуалния подход. Самата атмосфера, слънчевите стаи и позитивната енергия, която се усеща. В занималнята  ми допада това, че децата са заети постоянно с някакви занимания или игра и не се допускат електронни устройства, които да ги заместват. Изключително полезна за децата (и за родителите) ми се струва работата с емоциите и чувствата на децата.

Даниела Йорданова, майка на Зорница, 6г.

Зори е щастлива, когато се справя с трудните задачи. Занимава се с интерес и отговорност!

Весела Кръстева, майка на Кристиян, 6г.

Харесва ми интерактивната платформа по ментална аритметика, която детето приема като игрална дъска. Тук детето не скучае, остава съсредоточено по-дълго от обичайно и дава всичко от себе си, което го кара се чувства гордо. В курса има мотивация, развиване на неподозирани, скрити човешки възможности от ранна детска възраст, както и преодоляване на страха от математиката.

Всекидневните домашни развиват полезни навици за съсредоточаване и организация, а освен това изграждат трайни връзки в мозъка за бързо взимане на решения. Не на последно място е важен екипът и позитивната атмосфера. Менторът ни е страхотен! Вики е съсредоточена, точна и гледаща право в целта.

Надежда Дързева, майка на Ая, 7г.

Харесва ми подхода към дъщеря ми Ая, това че се учи на постоянство и разбора се, че среща нови приятели.

Яна, майка на Марина, 8г.

We love the attitude of the teachers!

Веселина Рударска, майка на Христо, 9г.

Харесвам възможността детето ми да се развива и да придобива нови умения. С това обучение, смятам че съм направила най-големия и смислен подарък на сина си. И двамата харесваме много преподавателите. Подхода им и умението да мотивират. На мен ми допада дисциплината, която се следва в часовете и стриктните принципи, на които е базирано всичко. Мога да препоръчам Менталната аритметика на всеки, който иска нещо повече за себе си и за децата си. А Менталика препоръчвам горещо, като място, където ще получите повече от очакваното!

Лора Трифонова, майката на Аглика, 9г.

Харесва ми индивидуалния подход към всяко дете, приятната и позитивна атмосфера, приятелското отношение.

Бащата на Христо Йорданов, 7г.

Търпението, с което се подхожда към децата и доброто отношение. Учителите са невероятни!

Майката на Мая Колева, 8г.

В център Менталика ми допада малката група, удобните часове, онлайн обучението и индивидуалния подход към децата.

Мария Кръстева, майка на Александър, 7г.

В обучението на моя син в център Менталика смятам за ценно самостоятелността и отговорността, която изграждат децата, както и професионализмът на учителите.

Надежда Петрова, майка на Огнян Петров, 7г.

Добри постижения, спокойна обстановка, отдадени и търпеливи преподаватели – всичко, което търсим. Оги е много по-спокоен и уверен след една година при Вас. Винаги получаваме обратна връзка. Приятно изненадана съм колко добре смята по ментална аритметика.

Бащата на Теодор Геров,7г.

Много голямо внимание, не само от страна на преподаването, а и на психическото състояние на детето. Много добра комуникация, както с децата така и с родителите!

Петя Аладжова, майка на Орлин, 5г.

Впечатлена съм от отношението на преподавателите към децата. Винаги им помагат, когато се налага. Изключително точни по отношение на заплащане при отсъствие.

Мария Събева, майка на Росица, 5г.

Изненадани сме много приятно от организацията на уроците при въвеждането на извънредното положение. Обучението й върви много добре – на Роси й е много интересно всеки път. Изпращането на новите уроци под формата на клипове е удачно, не се изпуска нищо. Това се вижда от напредъка на Роси – тя се справя много добре по наши наблюдения. Пишем Ви “отличен”!

Весела Тодорова, майка на Теодор, 6г.

Милото отношение, обясненията на достъпен език и не на последно място забавния елемент в уроците, който според мен е много важен за това децата да се чувстват добре и да усвояват бързо материала.

Георги Стоянов, баща на Петър и Адриана, 7 и 9г.

Учителката Плами обяснява добре, не продължава напред преди всички да са разбрали материала. Освен полезни и обогатяващи, часовете са приятни и забавни.

Миглена Цингова, майка на Ава, 6г.

Отдадеността на преподавателите и подходът им към децата. Една от причините Ава да не се отказва от уроците, когато задачите стават трудни, е, че учителката Вики ще й липсва:)

Габриела Ангелова, майка на Дори, 5г.

Отношението на учителя, прекрасните резултати на децата, малките групи, индивидуалния подход към всяко дете, отличени умения при задържане интереса на децата, дори и в моментите когато не се справят.